Vorming en scholing


Workshops op maat
Om koren de gelegenheid te bieden te werken aan verbetering van hun muzikale prestaties is het mogelijk om via de Bond workshops te volgen. De Bond van Koren in Drenthe heeft een lijst van goede/deskundige docenten samengesteld, deze lijst is verkrijgbaar bij het secretariaat. Hieruit kan men een keuze maken, maar het is ook mogelijk om zelf een docent te benaderen voor een gewenste workshop. Om in aanmerking te komen voor een financiële bijdrage, moet VOOR aanvang van de workshop de aanvraag worden gedaan. Als koor kunt u via inloggen een aanvraag scholing doen. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord >  kies voor aanvraag scholing > vul het online formulier in voor een workshopvergoeding. De financiële bijdrage geldt niet als u de workshop laat uitvoeren door de aan het koor verbonden dirigent/begeleider. 

Vergoeding door de BVKID
De Bond vergoedt  twee derde van de kosten, tot een maximum van € 200,--. 
Zangformaties (minder dan 12 personen) kunnen hier ook gebruik van maken. Voor deze zangformaties geldt een vergoeding van 50% van de kosten tot een maximum van €100,--. 
Na afloop van de workshop kunt u de nota indienen bij het secretariaat, waarna de geldende vergoeding wordt overgemaakt. Per kalenderjaar kan slechts éénmaal van deze regeling gebruik worden gemaakt. Wilt u een aanvraag scholing doen, log dan eerst in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw koor en ga dan naar aanvraag scholing. Klik op onderstaande link om in te loggen.